Paasnestjes van chocola en kokos

    Paasnestjes van chocola en kokos

    10keer bewaard
    2uur11min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een ontzettend eenvoudig recept voor kinderen, zelfs voor de kleintjes, om zelf te maken. Het hoeft maar 1 minuut in de magnetron en dat is alles! Chocola en kokos, een heerlijke combinatie!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 50 gr melkchocolade, in kleine stukjes gebroken
    • 1 eetlepel water
    • 100 gr kokos
    • 3-5 eetlepels melk
    • 12 kleine (snoep)eitjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur11min 

    1. Smelt de chocola in een kommetje met een eetlepel water. 30 seconden in de magnetron om mee te beginnen. Als het nog niet helemaal gesmolten is, doe het dan nog eens 30 seconden in de magnetron. Roer de chocola goed door zodat het glad en glanzend is.
    2. Meng de kokos door de gesmolten chocola en roer goed om. Voeg melk toe tot het mengsel kneedbaar wordt.
    3. Vorm er kleine nestjes van met je handen en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Laat ze in 2 uur hard worden in de koelkast. Haal ze met een spatel van het bakblik en leg ze op een serveerschaal. Doe in elk nestje een paar kleine eitjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren