Broccoli schotel

    Broccoli schotel

    7keer bewaard
    1uur


    2 personen hebben dit gemaakt

    Deze ovenschotel met bladerdeeg en broccoli is net iets anders dan normaal. Ik voeg salami, paprika en camembert toe. Tot nu toe vind iedereen het lekker!

    Groningen, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 500 gr gehakt
    • 1 1/2 (grote) stronk broccoli
    • 1 Salamiworst, in blokjes
    • 1 Rode paprika, in blokjes
    • 1 pakje Bladerdeeg, ontdooid
    • 1 Camembert, in plakjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Bak het gehakt rul in een koekenpan (zonder boter). Kook de broccoli in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Schep gehakt, salami, paprika en broccoli door elkaar heen.
    3. Bedek de ovenschaal met bladerdeeg, zodat de gehele onderkant en zijkanten bedekt zijn. Ongeveer de helft van de plakjes camembert op het bladerdeeg leggen. De mix van het gehakt, salami, paprika en broccoli in de schaal doen. De rest van de camembert bovenop leggen en de rest van de schotel afdekken met bladerdeeg.
    4. Doe de ovenschotel ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
    5. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren