Perzik-Basilicum Sangria

    Perzik-Basilicum Sangria

    (67)
    9keer bewaard
    10min


    7 personen hebben dit gemaakt

    De lekkerste en meest eenvoudige sangria! De basilicum lijkt raar, maar maakt de sangria perfect. Ik weet zeker dat u het lekker vindt!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 150 gr suiker
    • 40 gr verse basilicum
    • 800 ml perziksap
    • 60 ml vers citroensap
    • 1 fles (750 ml) witte wijn, zoals Pinot Grigio

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een sauspan suiker, basilicum, 1/2 perziksap en citroensap aan de kook brengen. De basilicum met de onderkant van een lepel pletten zodat de smaak vrijkomt. Net zo lang sudderen tot de suiker is opgelost, dan van het vuur halen en laten afkoelen.
    2. Het vocht door een vergiet in een karaf met ijsklontjes gieten. Wijn en resterend perziksap toevoegen, even roeren en serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (67)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren