Vermicelli Abbedoel

    (1)
    45 minuten

    Kipfilet met vermicelli

    abbedoel

    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 ons kipfilet
    • 2 grote uien
    • 1 bakje kastanjechampignons
    • 1 pak vermicelli (grof)
    • 1 snufje peper, zout, kerriepoeder
    • vers geknipte bieslook
    • frisse salade en kleine tomaatjes in zachte dressing

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Kipfilet in dunne reepjes snijden, evenals de uien en champignons.
    2. Boter in een hoge koekepan en daarin de kipfilet, uien champignons, bestrooien met naar smaak zout, peper en kerriepoeder.
    3. Even aanbakken en dan heel zachtjes gaar laten smoren (ongeveer 25 minuten).
    4. De vermicelli koken in water met een kippenbouillonblokje, afgieten in een zeef, even naspoelen met koud water. Dan de vermicelli in de koekenpan er bij doen en een klein beetje omscheppen.
    5. Vers geknipte bieslook er over strooien.
    6. Serveer hierbij een frisse, zacht-zoete salade en/of kleine halve tomaatjes in een dressing met een tikkeltje honing.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    abbedoel
    van
    0

     -  18 mrt 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties