Vermicelli Abbedoel

    Vermicelli Abbedoel

    3keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Kipfilet met vermicelli

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 ons kipfilet
    • 2 grote uien
    • 1 bakje kastanjechampignons
    • 1 pak vermicelli (grof)
    • 1 snufje peper, zout, kerriepoeder
    • vers geknipte bieslook
    • frisse salade en kleine tomaatjes in zachte dressing

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Kipfilet in dunne reepjes snijden, evenals de uien en champignons.
    2. Boter in een hoge koekepan en daarin de kipfilet, uien champignons, bestrooien met naar smaak zout, peper en kerriepoeder.
    3. Even aanbakken en dan heel zachtjes gaar laten smoren (ongeveer 25 minuten).
    4. De vermicelli koken in water met een kippenbouillonblokje, afgieten in een zeef, even naspoelen met koud water. Dan de vermicelli in de koekenpan er bij doen en een klein beetje omscheppen.
    5. Vers geknipte bieslook er over strooien.
    6. Serveer hierbij een frisse, zacht-zoete salade en/of kleine halve tomaatjes in een dressing met een tikkeltje honing.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    abbedoel
    van
    0

    - 18 mrt 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren