Malse zoete hartvormige wafeltjes

    (5)
    1 uur 20 minuten

    Deze wafels zijn lekker mals en zoet en vol van smaak. Op verjaardagen is dit echt mijn succesrecept. De wafels vliegen van tafel want zo lekker zijn ze, je kunt ze ook met wat vers fruit en slagroom en of ijs serveren.

    steenselserik

    Limburg, België
    376 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 50 

    • 1 kg zelfrijzende bloem
    • 300 gr suiker
    • 1 liter melk
    • 8 eieren
    • 400 gr gesmolten boter
    • aroma naar wens

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Extra tijd: 10min afkoelen  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. De bloem en suiker samen met de melk en eieren goed mengen, daarna de gesmolten boter toe voegen. Bakken in gewenste wafelijzer
    2. Bakken in een hartvormige wafelijzer.
    3. De hartvormige wafel.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (5)

    Beoordelingen in het Nederlands (6)

    van
    74

    En wat doe je met de eieren???  -  21 apr 2011

    steenselserik
    39

     -  12 apr 2011

    van
    2

    Op zich lekker (vanillesuiker als smaak), maar wel weinig luchtig. Ik heb overigens een kwart van alles genomen en dit levert al behoorlijk wat wafels op.  -  15 jun 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren