Gevulde abrikozen

    Gevulde abrikozen

    14keer bewaard
    20min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Een amusehapje van abrikozen gevuld met een mengsel van roomkaas en cheddar, gegarneerd met een walnoot.

    j.v.d.boogaart Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 30 stuks

    • 350 gr roomkaas
    • 1dl melk
    • 180 gr belegen cheddar,
    • 1200 gr abrikozenhelften in sap uit blik (uitgelekt)
    • peper en zout
    • Garnering
    • 30 halve walnoten
    • paprikapoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Klop de roomkaas in een kom met een garde los. Voeg geleidelijk de melk en de cheddar toe. Breng het kaasmengsel op smaak met peper en zout.
    2. Schep het mengsel in een spuitzak met een stervormig mondstuk. Spuit een toef roomkaas in de holten van de abrikooshelft.
    3. Leg op elk bordje drie gevulde abrikozen, en druk op elke toef roomkaas een halve walnoot. Bestuif de hapjes licht met paprikapoeder.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    3

    Loved it! Heel makkelijk, heel lekker! - 03 jan 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren