Pico De Gallo II

    (1)
    25 minuten

    Pico De Gallo is een megsel van tomaat, ui & verse koriander uit Mexicaanse keuken. Wordt gebruikt bij mexicaanse gerechten en super lekker bij nacho chips.

    USADutchy

    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 4 Roma tomaten ( Ontpit & Fijn gesneden)
    • 1 Ui middel groot ui (Fijn gesneden)
    • 1 Limoen
    • ½- 1 Jalapeno (Spaanse peper)
    • 1 Hand vol Verse koriander
    • ½- 1 theelepel Koriander poeder
    • 1 Snufje Zout (naar smaak)
    • 1 Snufje Peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:25min 

    1. Tomaten & ui zeer fijn snijden.
    2. Jalapeno ontzaden en de witte nerf verwijderen. Als je het pittiger wilt hebben dan kan je zaden er in laten.
    3. Verse koriander fijn snijden. Verse koriander kan je meestal bij een toko halen.
    4. Tomaten, Ui, Jalapeno & Koriander in een schaal doen. Limoen met de hand persen en door het mengsel doen.
    5. Koriander poeder er in mengen.
    6. Zout en peper naar smaak er bij doen.

    Invriestip

    Heerlijk met Tortilla Chips en bijv op taco's en in burrito's. Super lekker ook bij Vis Taco's

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    CJHOEF
    van
    0

    Erg lekker. Ik had er alleen geen pepertje in gedaan  -  14 mei 2017

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties