Pilaf van Bulgur en Gedroogd Fruit

    Pilaf van Bulgur en Gedroogd Fruit

    5keer bewaard
    25min


    67 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk basisrecept dat lekker is met gebraden kip of spiesjes. Alle soorten gedroogd fruit zijn geschikt, zoals rozijnen of gedroogde abrikozen. In dit recept worden cranberries gebruikt.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 225 ml water
    • 8 eetlepels bulgur
    • 1 blokje kipbouillon (of groentebouillon voor een vegetarische variant)
    • 1 eetlepel boter
    • 30 gr gedroogde cranberries

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Water aan de kook brengen met bulgur, bouillonblokje en boter. Afdekken, vuur laag zetten en 15 minuten laten koken.
    2. De bulgur met een vork losmaken en de gedroogde cranberries erdoor scheppen.

    Tip:

    Je kunt dit gerecht eenvoudig vegetarisch maken door groentenbouillon ipv kippenbouillon te gebruike

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren