Low-budget truffelsaus

    Low-budget truffelsaus

    3keer bewaard
    45min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke truffelsaus zonder gelijk failliet te gaan.

    Chantilly Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 sjalotjes, fijn gesnipperd
    • 2 teentjes knoflook, fijn gehakt
    • klontje boter
    • scheutje cognac
    • 4 dl. gevogeltefond
    • 3 dl. slagroom
    • 3 eetl. truffeltapenade
    • truffelolie
    • zout
    • peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Fruit de sjalotjes en knoflook in de boter. Voeg de cognac en de fond toe en laat inkoken.
    2. Voeg de room toe en laat de saus nogmaals inkoken. Zeef de saus, breng het aan de kook en laat zachtjes koken tot de gewenste dikte is ontstaan.
    3. Roer de truffeltapenade erdoor en breng op smaak met truffelolie, zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren