Antipasto sardientjes

    Deze antipasto is bedoeld als onderdeel van een Italiaanse borrelhap.

    Chantilly

    Noord-Holland, Nederland
    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 blikjes sardines in olie
    • 1 teentje knoflook, fijn gehakt
    • 1/2 citroen, in dunne partjes
    • bloem
    • olijfolie
    • zeezout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Laat de sardines goed uitlekken en haal ze voorzichtig uit het blikje. Marineer ze met de knoflook en wat olijfolie.
    2. Haal de sardines door de bloem en bak ze krokant in een beetje olie.
    3. Doe de sardines op een bord met de partjes citroen. Strooi er wat zeezout over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren