Gegratineerde champignon met boursin cuisine

    Gegratineerde champignon met boursin cuisine

    5keer bewaard
    45min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Kleine ovenschoteltjes met gegratineerde champignons in boursin® cuisine.

    druid Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 -2 uien, afhankelijk van de grootte
    • 1 bakje champignons
    • 1 bakje Boursin® cuisine
    • 1 zakje geraspte kaas jong belegen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Extra tijd: 15min rijzen  ›  Klaar in:45min 

    1. Snij de uien in blokjes.
    2. Schrob de champignons en snij ze in plakjes.
    3. Fruit de uien en voeg daarna de champignons toe en bak ze to ze gaar zijn.
    4. Voeg de boursin cuisine toe, schat zelf de juiste hoeveelheid in, meestal is niet het hele kuipje nodig en maak warm onder roeren.
    5. Vet 6 mini ovenschaaltjes in en verdeel het mengsel champignons over de bakjes. En strooi een riant laagje geraspte kaas erover heen.
    6. Bak de ovenschaaltjes 15 min in een oven op 200 graden.

    Tip

    Maak de porties niet te groot, het is een voorgerecht en is vrij machtig Je kan het ook in een grote ovenschaal maken en dan op 6 borden scheppen maar die mini ovenschaaltjes staat feestelijker Je kan ook boursin cuisine light nemen en 30 plus kaas

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    druid
    van
    0

    Iets anders. sorry voor de typo's het moet gegratineerd zijn en uien in blokjes - 06 aug 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren