Frambozenjam

    Frambozenjam

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een recept voor niet-te-mislukken frambozenjam, voor iedereen die niet 'thuis' is in het maken van jam.

    Ingrediënten
    Porties: 80 

    • 1,75 kilo frambozen
    • 2 kilo suiker
    • 3 eetlepels pectinepoeder
    • 1 eetlepel ongezouten boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe de frambozen in een grote, zware pan en pureer ze met een stamper.
    2. Voeg de suiker en pectine toe en verhit heel langzaam, onder voortdurend roeren tot elke korrel suiker is gesmolten. Voeg de boter toe, zet het vuur hoger en breng volledig aan de kook en laat precies 4 minuten koken. Haal van het vuur, laat 1 minuut afkoelen; vul jampotjes en doe direct de deksel erop.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren