Chinese Kool met blauwaderkaas

    Chinese Kool met blauwaderkaas

    2keer bewaard
    15min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Snel recept, wij eten koolhydraatarm dus hebben het alleen met een karbonaatje gegeten, maar is ook heel lekker met pasta en zalm.

    Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 stuks chinese kool
    • 1 gesnipperde ui
    • 1 stuk blauwader kaas (roquefort of danish blue)
    • snufje peper en zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwijder de buitenste lelijke bladeren van de kool en snijd de kool doormidden en snijd daarna de kool in smalle reepjes en was hem. Snipper de ui en bak de ui in een beetje olie of boter tot hij doorzichtig is. Voeg daarna de kool toe en bak deze mee tot deze gaar is. Verkruimel de kaas boven de pan en roer door tot de kaas gesmolten is. Dan snel het vuur uit onder de pan en klaar om op tafel te zetten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    van
    0

    Ook voor de eerste keer gemaakt. Snel klaar. Heb het gemaakt met Fourme d'Ambert ( lag nog in de koelkast ) en een restje frikandeau. Was héérlijk.. - 10 aug 2016

    van
    0

    Voor de eerste keer gemaakt, het was heerlijk. Ik had er een tartaarje bij. Ga het zeker nog een keer maken. - 03 aug 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren