Pittige Artisjokdip

    (67)

    Deze dip is een perfecte borrelhap bij chips of stukjes pitabrood en kan zowel warm, koud of op kamertemperatuur gegeten worden.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 15 

    • 1 blikje (390 gr) artisjokhart, uitgelekt en in stukjes
    • 230 gr mayonaise
    • 150 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 60 gr Jalapenopepers uit pot, uitgelekt en in stukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. Artisjokhart, mayonaise, kaas en pepertjes goed mengen en in een grote ovenschaal (2 liter) gieten.
    3. 20-25 minuten bakken tot het gerecht lichtbruin gekleurd is. U kunt eventueel garneren met stukjes lente-ui of tomaat.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (67)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties