Pittige Artisjokdip

    Pittige Artisjokdip

    2keer bewaard
    25min


    Maak dit als eerste!

    Deze dip is een perfecte borrelhap bij chips of stukjes pitabrood en kan zowel warm, koud of op kamertemperatuur gegeten worden.

    Ingrediënten
    Porties: 15 

    • 1 blikje (390 gr) artisjokhart, uitgelekt en in stukjes
    • 230 gr mayonaise
    • 150 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 60 gr Jalapenopepers uit pot, uitgelekt en in stukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. Artisjokhart, mayonaise, kaas en pepertjes goed mengen en in een grote ovenschaal (2 liter) gieten.
    3. 20-25 minuten bakken tot het gerecht lichtbruin gekleurd is. U kunt eventueel garneren met stukjes lente-ui of tomaat.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren