Bessenkoekjes

    Bessenkoekjes

    1keer bewaard
    30min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk recept voor met jam-gevulde koekjes, waar iedereen van zal houden. Hazelnootkoekjes worden gevuld met bessenjam. Je kunt ze natuurlijk ook met een andere smaak jam vullen.

    Ingrediënten
    Porties: 75 

    • 330 gr witte bloem
    • 140 gram basterdsuiker
    • 140 gr hazelnoten, gemalen
    • 330 gr koude boter, in kleine stukjes gesneden
    • 150 gr bessenjam
    • 1 theelepel kaneelpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng bloem, suiker en hazelnoten in een kom. Voeg de boter toe en verwerk alles tot een glad deeg.
    2. Vorm het deeg tot een rol, snijd ze in stukjes van 3 cm lang en vorm er ballen van.
    3. Plaats de ballen op een bakplaat bekleed met bakpapier, maak er met een houten lepel een holte in en vul deze met jam.
    4. Verwarm de oven voor op 180 ° C / gasoven stand 4 en bak gedurende ongeveer 10 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren