Bladerdeeg gebakjes met asperges chili rundvlees

    Bladerdeeg gebakjes met asperges chili rundvlees

    1keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Eenvoudig, maar elegant, perfect voor Kerstmis.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 verpakking kant-en-klare chili runderworstjes
    • 1 verpakking fijne asperge tips
    • 40 gr tomatensaus
    • 1 verpakking bladerdeeg
    • 8 olijven gevuld met Spaanse peper - gesneden
    • olijfolie om erover heen te sprenkelen
    • snufje zeezout en gemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de oven op 180˚C.
    2. Rol het bladerdeeg uit tot 6-8 mm dikte en snijd in 8 cirkels, ongeveer 4-5 cm diameter
    3. Bedek een bakplaat met vetvrij papier en verdeel de cirkels gelijkmatig. Dek af met een tweede vel vetvrij papier en plaats een bakplaat op bovenkant (Hiermee voorkom je dat het deeg gaat rijzen, maar het blijft wel knapperig). Bak ze goudbruin.
    4. Blancheer de asperges in gezouten kokend water beetgaar. Snijd de asperges en bedek met olijfolie en zeezout.
    5. Schep wat tomatensaus in het midden van het gebakje, dan wat asperges, dan het vlees en bedek met een gesneden olijf.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren