Bladerdeeg gebakjes met asperges chili rundvlees

    Eenvoudig, maar elegant, perfect voor Kerstmis.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 verpakking kant-en-klare chili runderworstjes
    • 1 verpakking fijne asperge tips
    • 40 gr tomatensaus
    • 1 verpakking bladerdeeg
    • 8 olijven gevuld met Spaanse peper - gesneden
    • olijfolie om erover heen te sprenkelen
    • snufje zeezout en gemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de oven op 180˚C.
    2. Rol het bladerdeeg uit tot 6-8 mm dikte en snijd in 8 cirkels, ongeveer 4-5 cm diameter
    3. Bedek een bakplaat met vetvrij papier en verdeel de cirkels gelijkmatig. Dek af met een tweede vel vetvrij papier en plaats een bakplaat op bovenkant (Hiermee voorkom je dat het deeg gaat rijzen, maar het blijft wel knapperig). Bak ze goudbruin.
    4. Blancheer de asperges in gezouten kokend water beetgaar. Snijd de asperges en bedek met olijfolie en zeezout.
    5. Schep wat tomatensaus in het midden van het gebakje, dan wat asperges, dan het vlees en bedek met een gesneden olijf.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties