Bruschetta beleg

    Bruschetta beleg

    9keer bewaard
    15min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een heerlijk beleg voor licht geroosterde stukjes Frans stokbrood. Gebruik goede extra vergine olijfolie - het maakt echt verschil. Ideaal voor zomerse bbq-feestjes of als een voorgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 tomaat, ontpit en in blokjes gesneden
    • verse basilicum, gehakt
    • 1 kleine sjalot, in blokjes gesneden
    • 1 eetlepel olijfolie
    • zout naar smaak
    • baguette stukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Kruid de tomaat met zout en meng de gehakte basilicum, gehakte sjalot en olijfolie erdoor.
    2. Rooster het brood in een broodrooster of onder de grill.
    3. Doe een paar druppels olijfolie op elk sneetje brood.
    4. Schep het mengsel van tomaat en basilicum erover. Serveer!

    Video

    Bekijk ook onze video van een recept voor klassieke bruschetta, met tomaten en basilicum. Klik hier voor de video!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren