Dessert van chocoladekoekjes en fruitroom

    Dessert van chocoladekoekjes en fruitroom

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    Maak dit als eerste!

    Dit is een makkelijk dessert waarin slagroom, chocoladekoekjes en fruit uit blik gecombineerd worden en gevormd worden tot een Zwitserse rol. In het Engels heet dit dessert een "Chocolate Log". Je hoeft niet eens de oven aan te zetten - zo makkelijk is dit dessert om te maken

    Ingrediënten
    Porties: 50 

    • 600 ml room
    • 2 pakken koekjes met chocoladestukjes (ong. 400 gr)
    • 1 groot blik fruitcocktail in sap
    • 2 chocoladerepen ter decoratie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Klop de room. Giet het fruit af en bewaar het sap in een kom.
    2. Dip een koekje kort in het sap en besmeer met slagroom. Leg op een serveerschaal.
    3. Herhaal dit met alle koekjes totdat je een chocolade-ovaal hebt gevormd. Bedek met de resterende slagroom.
    4. Versier met het fruit en de chocolade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren