Pizzabodem uit de Broodmachine

    (154)
    2 minuten

    Het griesmeel dat in dit recept gebruikt wordt maakt de pizzabodem sterker en geeft het een krokante, stevige structuur.


    149 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 300 ml warm water (45°C)
    • 250 gr witte bloem
    • 175 gr griesmeel
    • 1/2 theelepel ruwe basterdsuiker
    • 1 theelepel zout
    • 2 theelepels olijfolie
    • 2 theelepels droog bakkersgist

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Klaar in:2min 

    1. Alle ingrediënten volgens de aanwijzingen van de fabrikant aan de broodmachine toevoegen. Selecteer het deegmenu.
    2. Het deeg na het rijzen uit de bak halen en voor uw favoriete pizzarecept gebruiken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (154)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    0

    briljante foto van gerecht!  -  12 dec 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren