Chocolade fondantcakejes

    Chocolade fondantcakejes

    31keer bewaard
    24min


    16 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een indrukwekkend dessert voor grote diners, maar ook het perfecte einde van een romantisch etentje. Chocolade laat ieders hart smelten! Serveer met ijs, indien gewenst.

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 400 gr pure chocolade
    • 440 gr boter
    • 400 gr suiker
    • 8 eierdooiers
    • 8 eieren
    • 170 gr bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 9min  ›  Klaar in:24min 

    1. Verwarm de oven tot 240°C / gasovenstand 9.
    2. Smelt de chocolade en de boter au bain-marie en meng.
    3. Klop de eieren, de dooiers en de suiker tot ze luchtig en wit zijn.
    4. Meng het chocolade/boter mengsel en het eieren/suiker mengsel en roer.
    5. Voeg de bloem toe.
    6. Giet in een flexibele silicone muffinvorm of individuele silicone muffinvormpjes. Bak 9 tot 10 minuten.
    7. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren