Chocolade fondant pudding

    Chocolade fondant pudding

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Zes makkelijke ingrediënten is alles wat je nodig hebt voor deze elegante puddinkjes. Niemand kan deze heerlijke warme puddinkjes weerstaan. Sla de kaneel niet over - je kan het niet echt proeven, maar brengt een diepere smaak aan.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 150 gr pure chocolade (hoe donkerder hoe beter)
    • 60 gr ongezouten boter
    • 100 gr bruine suiker
    • 4 eieren
    • 1/2 theelepel kaneel
    • 4 afgestreken eetlepels bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Vet 6 ramekin schaaltjes in en verwarm de oven voor op 220 C / gasoven stand 7.
    2. Smelt de chocolade en de boter au bain marie. Meng tot ene glad geheel, haal van het vuur en zet opzij.
    3. Ondertussen klop je de suiker en eieren tot een luchtig en romig geheel. Voeg terwijl je blijft roeren de bloem en kaneel toe. Meng het ei-mengsel met het afgekoelde chocolade mengsel en roer voorzichtig met een lepel.
    4. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de 6 schaaltjes. Bak 10 minuten in de oven, serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren