Crêpe met bosbessen

    (2)

    Een snel en gemakkelijk dessert met behulp van kant en klare pannenkoeken!


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 eetlepel bosbessen jam
    • 250 gr verse of bevroren bosbessen
    • poedersuiker
    • slagroom
    • 1 crêpe of dunne pannenkoek, opgewarmd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:3min 

    1. Verwarm de crêpe in de magnetron gedurende 10-15 seconden. Smeer er een eetlepel bosbessen jam over, rol vervolgens op en leg op een bord.
    2. Strooi er verse bosbessen over, vervolgens wat poedersuiker en een klodder slagroom. Serveer onmiddellijk

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren