De slankere versie van Succotash

    Dit is een veel gezondere versie van het oude Indiaanse gerecht traditioneel geserveerd met kalkoen op Thanksgiving.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 blikjes suikermaïs korrels - afgegoten
    • 250 gr chippolata worstjes - in plakjes van 1 cm gesneden.
    • 2 tot 3 plakjes bacon - in reepjes gesneden
    • 2 uien - in stukken gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verhit wat vet van de bacon in een zware pan en bak de bacon knapperig
    2. Voeg de stukjes worst toe en bak tot ze bruin en gaar zijn.
    3. Voeg de ui toe en bak deze totdat hij doorzichtig is.
    4. Voeg de maïs toe en roer tot deze goed verwarmd is, serveer direct.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties