Driedubbele chocolade brownies

    Driedubbele chocolade brownies

    4keer bewaard
    50min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Eenvoudige, luchtige, heerlijke brownies op je bord binnen een uur.

    Ingrediënten
    Porties: 18 

    • 150 gr pure chocolade
    • 75 gr witte chocolade
    • 75 gr melk chocolade
    • 125 gr boter (op kamertemperatuur)
    • 3 eieren
    • 200 gr basterdsuiker
    • 150 gr zelfrijzend bakmeel
    • 1 theelepel bakpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:50min 

    1. Zet de oven tot 180 graden Celcius. Bedek een kleine braadslee (18 cm x 28 cm) met bakpapier.
    2. Smelt de pure chocolade en de boter au bain marie in een glazen kom.
    3. Sla de melk- en witte chocolade in kleine stukjes met een deegroller (een plastic zak is hier handig).
    4. Klop de eieren en de suiker tot ze dik en schuimig zijn.
    5. Giet de gesmolten chocolade en het boter mengsel over de bovenkant van het ei-mengsel, meng zorgvuldig. Zeef het meel en bakpoeder erin en meng weer zorgvuldig.
    6. Giet het mengsel in het bakblik en bestrooi met de gebroken stukken chocolade voor het bakken.
    7. Bak gedurende 20-25 minuten totdat een mes er schoon uitkomt.
    8. Ze kunnen tot 2 dagen bewaard worden in een luchtdichte verpakking (tenzij ze voor die tijd al opgegeten zijn!).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren