Fruitsalade met kaki en een beetje Kirsch

    (2)

    Dit dessert ziet er geweldig uit, en smaakt vers en lekker. Appels, peren, sharonvruchten en frambozen worden gemengd met sinaasappelsap en kirsch. Lekker met vanille-ijs.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 appels
    • 2 peren
    • 1 sharonvrucht
    • 250 gr bevroren frambozen
    • 4 eetlepels sinaasappelsap
    • 4 eetlepels kirsch (kersenlikeur)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Verwijder de klokuizen en zaden van de appels, peren en sharonvrucht en snijd in hapklare stukjes (niet te klein).
    2. Meng het sinaasappelsap met de kirsch en meng met de fruitsalade. Roer dan de frambozen er zorgvuldig door. Het is het beste om de frambozen erin te roeren voordat ze volledig zijn ontdooid zodat ze stevig blijven tijdens het mengen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties