Portobello Burgers van de Barbecue

    Portobello Burgers van de Barbecue

    6keer bewaard
    35min


    812 personen hebben dit gemaakt

    De groenteburger die het meest op vlees lijkt. Serveren met een krokant puntje met knoflookboter.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 eetlepels balsamico
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 theelepel gedroogde basilicum
    • 1 theelepel gedroogde oregano
    • 1 eetlepel knoflook, fijngesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 4 hoedjes van portobello champignons
    • 4 plakjes mozzarella of taleggio (eventueel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. In een ondiepe schaal azijn, olie, basilicum, oregano, knoflook, zout en peper opkloppen. Leg de paddestoelhoedjes in de schaal en draai ze om zodat ze een laagje marinade krijgen. 15 minuten op kamertemperatuur laten staan. De hoedjes regelmatig omdraaien.
    2. De barbecue matig heet laten worden.
    3. Leg de paddestoelen op de barbecue en bewaar de marinade om ze te bedruipen. 5-8 minuten per kant roosteren tot ze gaar zijn. Regelmatig met marinade bedruipen. Leg de stukjes kaas er tijdens de 2 laatste minuten op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren