Gebakken visfilets met venkelzaad

    Gebakken visfilets met venkelzaad

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    Maak dit als eerste!

    Dit is een eenvoudig recept dat ik heb verzonnen om smaak aan bevroren visfilets toe te voegen. Serveer met bruine rijst.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 witte visfilets
    • 1 eetlepel venkelzaad
    • 1 of 2 eetlepels boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasoven stand 4.
    2. Doe de visfilets in een ovenschaal. Giet een eetlepel water over elke filet en bestrooi met de venkelzaadjes.
    3. Leg een paar klontjes boter op de vis. Bak gedurende 15 minuten. Serveer met rijst of groenten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren