Gemakkelijke frambozen tiramisu

    Gemakkelijke frambozen tiramisu

    9keer bewaard
    4uur15min


    28 personen hebben dit gemaakt

    Dit is zo lekker! Een vriendin van mij maakte het voor me en gaf me haar geheime recept. Maar ik moet het gewoon delen!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 eetlepel citroensap
    • 1 theelepel water
    • 1 eetlepel basterdsuiker
    • 230 gr mascarpone
    • 3 eieren, gescheiden
    • 30 lange vingers
    • 3 eetlepels basterdsuiker
    • 250 gr geprakte frambozen + 20 verse ter versiering.

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 4uur  ›  Klaar in:4uur15min 

    1. Meng de eetlepel citroensap, 1 theelepel water en 1 eetlepel suiker in een kom.
    2. Meng in een andere kom de mascarpone, eigeel en 3 eetlepels suiker tot een glad geheel.
    3. Klop de eiwitten stijf en roer ze door het mascarpone-mengsel.
    4. Dompel 2/3 van de lange vingers in het citroensap-mengsel. Leg de lange vingers met de gedoopte kant naar boven en de droge kant naar beneden in een rechthoekige schaal.
    5. Voeg een laag geprakte frambozen toe, dan een laag van het mascarpone-mengsel, dan weer een laag lange vingers, vóór je weer eindigt met een laag mascarpone-mengsel.
    6. Laat 4 uur of een hele nacht in de koelkast staan.
    7. Als je klaar bent om het te serveren, versier je het met verse frambozen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren