Portobello's met Tequila van de Barbecue

    Portobello's met Tequila van de Barbecue

    4keer bewaard
    30min


    22 personen hebben dit gemaakt

    Tequila, knoflook en limoen geven aan portobello champignons een Latijns-Amerikaans tintje. Ze kunnen als bijgerecht naast vlees gegeten worden, of als onderdeel van een vegetarische barbecue.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 eetlepels tequila
    • 2 eetlepels ongezouten boter, gesmolten
    • 2 eetlepels olijfolie met knoflooksmaak
    • het sap van 1 limoen
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 grote portobello champignon, in schijven van 1 cm

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een kopje tequila, gesmolten boter, olie, limoensap en knoflook mengen. Minstens 15 minuten laten intrekken.
    2. De barbecue matig heet laten worden.
    3. Het rooster met plantaardige olie invetten. De champignonsschijven met de tequilamix besmeren en op de barbecue leggen. Roosteren tot de schijven slap worden, omdraaien en weer met tequilamix besmeren. In enkele minuten de champignons gaar roosteren. Let op dat ze niet verbranden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren