Gember havermout koekjes

    Gember havermout koekjes

    1keer bewaard
    25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke gember koekjes, ze kunnen ook veganistisch gemaakt worden.

    Ingrediënten
    Porties: 18 

    • 110 gr zonnebloem margarine of boter
    • 85 gr Demerara suiker
    • 1 theelepel ahornsiroop
    • 110 gr havermout
    • 110 gr zelfrijzend bakmeel
    • 1 flinke theelepel gemberpoeder
    • 1/2 stuk gember wortel in siroop, fijn gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 190 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Smelt de margarine, suiker en siroop voorzichtig. Voeg de havermout, bloem, gemalen gember en gemberwortel toe.
    3. Leg in hoopjes op de bakplaat en maak plat met behulp van een in de bloem gedoopte vork. Ze verspreiden niet veel dus je kan ze vrij dicht op elkaar leggen.
    4. Bak 10-15 minuten. Haal uit de oven en laat ze 5 minuten uitharden voordat je ze op een rooster laat afkoelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren