Geroosterde aardappels van tante Gemmy

    (3)

    Geroosterde aardappelen zijn een klassiek bijgerecht voor bij een traditioneel kerstdiner, of gewoon een zondagse lunch. Ik beloof je, hand op het hart, dat dit de beste geroosterde aardappels zijn - en zo eenvoudig!


    9 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr aardappelen, gehalveerd (misschien in vieren, afhankelijk van grootte)
    • 2 kippenbouillon blokjes
    • 20 sprays olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 7min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:37min 

    1. Leg de aardappelen in een magnetronvaste schaal, doe er wat water bij en dek af. Kook ze in de magnetron gedurende ongeveer 9 minuten (900 watt).
    2. Zodra ze gekookt zijn, leg je de aardappelen op een oven-vaste bakplaat. Spray met de olie-, en strooi de bouillonblokjes erover. Gebruik een borsteltje om alle aardappelen te bedekken.
    3. Rooster ze in de oven op ongeveer 220 C, tot ze krokant zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren