Portobello's van de barbecue

    Portobello's van de barbecue

    20keer bewaard
    1uur10min


    389 personen hebben dit gemaakt

    Een lekker vegetarisch barbecuegerecht nodig? Dan zijn portobello paddenstoelen de oplossing! Vlezige paddenstoelen, heerlijk op een knapperig geroosterd broodje. In combinatie met een stukje gesmolten kaas en rucola is dit een volledige maaltijd. Bekijk ook de video van dit recept!

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 3 portobello paddenstoelen
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1/2 ui, fijngesneden
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 4 eetlepels balsamico

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1uur  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Maak de paddenstoelen schoon, verwijder de stam en bewaar deze voor ander gebruik. Leg de hoedjes op een bord met de onderkant naar boven.
    2. In een kopje olie, ui, knoflook en azijn mengen en gelijkmatig over de hoedjes verdelen. 1 uur laten staan.
    3. De barbecue matig heet laten worden. De portobello's 10 minuten roosteren en ze vaak omdraaien. Direct serveren.

    Video

    Portobello's van de barbecue
    Portobello's van de barbecue

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren