Karamelsaus met pecannoten (voor Sundae ijs)

    Karamelsaus met pecannoten (voor Sundae ijs)

    2keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Dit kan warm of koud geserveerd worden over roomijs. Het is ook lekker op cheesecake. Bewaar het in de koelkast.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 4 eetlepels boter
    • 275 gr donkerbruine basterdsuiker
    • 16 grote witte marshmallows
    • 2 eetlepels stroop
    • 1 snufje zout
    • 250ml gecondenseerde melk
    • 60g gehakte, geroosterde pecannoten
    • 1 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Smelt de boter in een pannetje over laag vuur. Roer de bruine suiker, marshmallows, stroop en zout erdoor. Breng op laag vuur, onder voortdurend roeren aan de kook. Kook 1 minuut. Neem van het vuur en laat 5 min afkoelen. Roer de gecondenseerde melk, pecannoten en vanille er goed doorheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren