Knapperig tempura beslag

    (107)

    Dit recept maakt een heerlijk luchtig en knapperig beslag. Gebruik het om garnalen, kip, uienringen, groenten of iets anders in te bakken. Er is genoeg beslag voor acht garnalen.


    114 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 eetlepels witte bloem
    • 80 ml ijswater
    • 4 eetlepels maïzena
    • 1 eierdooier
    • 1/4 theelepel zout
    • 1/4 theelepel basterdsuiker
    • 1 theelepel sesamolie
    • 1/2 theelepel bakpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng alle ingrediënten samen in een middelgrote kom tot het goed gecombineerd is.
    2. Het beslag is klaar om te worden gebruikt met zeevruchten, groenten of vlees. Zorg ervoor dat het stuk vlees/vis/groente droog is, dompel in het beslag en bak in hete olie (190 graden C) gedurende 1 1/2 minuut of tot het goudbruin en knapperig is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (107)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren