Lamskarbonades

    (1)

    Je hoeft niet veel toe te voegen aan lamsvlees. In plaats van individuele stukjes lamskarbonade kun je een lamsrack kopen, bak deze gedurende 30 minuten, snijd in stukken en serveer.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • Lamsribstuk met 8 karbonaadjes
    • 1 eetlepel olijfolie
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasoven stand 4.
    2. Bestrijk het lamsvlees met olijfolie. Kruid met zout en peper en braad 30 minuten.
    3. Verwijder uit de oven en zet een paar minuten opzij, snijd in stukjes en serveer. Het vlees zal medium-rood zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren