Mini hartige ei-cakejes

    Mini hartige ei-cakejes

    31keer bewaard
    17min


    14 personen hebben dit gemaakt

    Deze kleine hapjes zijn zo makkelijk te maken - Serveer warm of op kamertemperatuur als hapje op een feestje of serveer met salade en wat warm brood als een snelle lunch. In dit recept heb ik ham, kaas, suikermaïs en lente-ui gebruikt, maar er zijn eindeloze mogelijkheden met verschillende vullingen. Je hebt een muffin-bakblik met anti-aanbaklaag nodig.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 3 eieren geklopt
    • kruiden
    • scheut melk
    • handvol geraspte kaas
    • 2 eetlepels suikermaïs
    • 1 plakje ham, fijngehakt
    • 2 lente-uitjes fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:17min 

    1. Verwarm de oven tot 190 graden. Vet het muffin-bakblik alsnog in, ook al is het anti-aanbak, deze hapjes zijn vrij plakkerig.
    2. Doe de kruiden en alle andere ingrediënten in de kom met de losgeklopte eieren. Meng goed en verdeel het mengsel gelijkmatig over de 12 muffin-vormpjes. Vul ze tot aan de rand.
    3. Bak ze 12-15 minuten in de oven of tot ze gaar zijn en stijf. Haal ze uit de oven, laat ze een beetje afkoelen voordat je ze uit het bakblik haalt. Leg ze op een bord en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    2

    super ga het straks maken voor mijn kleinkinderen!!! - 25 nov 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren