Frambozentaart

    Frambozentaart

    12keer bewaard
    30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Verse zomer-frambozen verpakt in boterdeeg.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 140 gr witte bloem
    • 125 gr boter
    • 2 eetlepels poedersuiker
    • 500g verse frambozen
    • 1 (225g) pot frambozenjam

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng de bloem, boter en suiker in een kom en zet het gedurende 1 uur koel.
    2. Verwarm de oven voor op 190 C / gasstand 5.
    3. Druk het gekoelde deeg in een 23cm taartvorm.
    4. Bak 10 min in de voorverwarmde oven. Neem het uit de oven en laat het koelen.
    5. Spreid de frambozen uit over taartbodem. Verwarm de pot jam in een magnetron tot het begint te koken. Giet de jam over het fruit. Dek af en zet ongeveer 1 uur in de koelkast.

    Tip:

    Het deeg is erg plakkerig maar wordt beter hanteerbaar als het 1 uurtje in de koelkast heeft gestaan.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren