Omelet met aardappelpuree, ham en bieslook

    Omelet met aardappelpuree, ham en bieslook

    Voeg toe aan favorieten!
    13min


    Maak dit als eerste!

    Dit recept ontstond per ongeluk maar is echt heerlijk als lichte lunch of avondmaal. Het is ook de perfecte omelet voor als je veel gebraden ham en aardappelpuree over hebt!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 eieren
    • 225 gr overgebleven aardappelpuree
    • 2 eetlepels verse bieslook, fijngehakt
    • 1 eetlepel boter
    • 200 gr overgebleven gebraden ham, in blokjes gesneden
    • extra boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:13min 

    1. Klop de eieren en meng de aardappelpuree erdoor. Voeg boter, bieslook en de in blokjes gesneden ham toe. De omelet mix zal een iets dikkere consistentie hebben dan een gewone omelet vanwege de aardappelpuree. Kruid met zout en peper.
    2. Smelt een beetje boter in een koekenpan en giet het ei-mengsel erin. Bak 3-4 minuten op hoog vuur, draai daarna om. Serveer onmiddellijk.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren