Pannenkoekjes met ahornsiroop

    Pannenkoekjes met ahornsiroop

    2keer bewaard
    2uur20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is een geweldig recept (vooral als je eende-eieren gebruikt). Je hoeft het niet 2 uur in de koelkast te laten staan, zeker niet als je op mij lijkt en snel iets wilt. Laat het 5 tot 15 minuten in de koelkast staan terwijl je alvast wat afwast. Ik maak meestal de dubbele hoeveelheid omdat ze zo populair zijn. Lekker om zo te eten of met jam en room.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 3 eieren
    • 250 ml melk
    • 2 eetlepels suiker
    • 2 eetlepels golden syrup / lichte stroop
    • 190 gr zelfrijzend bakmeel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Meng alle ingrediënten samen tot een glad mengsel en zet 2 uur in de koelkast.
    2. Doe eetlepels van het beslag in een platte ingevette koekenpan. Draai ze om wanneer er belletjes verschijnen. Haal uit de pan als ze gaar zijn en ga verder tot het beslag op is, zorg ervoor dat je de pan iedere keer opnieuw invet.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren