Pappardelle met paddestoelen

    Pappardelle met paddestoelen

    2keer bewaard
    33min


    Maak dit als eerste!

    Pappardelle met paddestoelen is een typisch Noord-Italiaans gerecht, in het leven geroepen om de familie te verwarmen tijdens de koude winters.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr pappardelle
    • 250 gr paddestoelen (vers of in olie)
    • 200 gr champignonsaus
    • 1 eetlepel boter
    • zoveel als nodig olie
    • zoveel als nodig zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 13min  ›  Klaar in:33min 

    1. Breng een pan water aan de kook. Wanneer het water kookt voeg je zout en 400 gr pappardelle toe. Wacht tot de pasta gaar is afhankelijk van wat er op de doos staat (ca. 13 minuten).
    2. Smelt ondertussen de boter en 1 eetlepel olie in grote pan. Voeg wat gesneden champignons en de champignonsaus toe, laat koken tot ze bruin en knapperig.
    3. Als de pasta klaar is, giet je hem af en giet het dan in de pan met champignons. Kook een paar minuten op hoog vuur zodat de pasta met de champignonsmaak kan mengen. Serveer terwijl het nog warm is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren