Pasta met kaas en tomaat

    Pasta met kaas en tomaat

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    Maak dit als eerste!

    Ik stelde dit recept samen toen ik niet meer veel in huis had, en het was heel lekker, mijn man wilde meer, dus dat zegt genoeg!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr pasta
    • 115 gr kaas, geraspt
    • 250 ml passata (gezeefde tomatensaus)
    • 1 eetlepel tomatenpuree
    • 1 theelepel knoflook puree
    • 2 theelepels worcerstersaus
    • 1 kleine ui, fijngehakt
    • 4 tomaten
    • zout naar smaak
    • 1 eetlepel olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Doe de tomaten in een pan en dek ze af met water, breng ze aan de kook, de schil moet vrij snel gaan loslaten, wanneer dit gebeurt, haal je ze uit het water, schil je ze en snijd je ze. Zet ze vervolgens opzij.
    2. Breng een grote pan water aan de kook en voeg de pasta toe, laat deze tenminste 12 minuten koken, giet daarna af.
    3. Verhit ondertussen de olie in een middelgrote pan en bak de uien zacht.
    4. Voeg de gehakte tomaten, knoflook puree, tomatenpuree, passata en worcestersaus toe, verwarm 2 minuten, voeg dan de helft van de kaas toe en roer tot deze gesmolten is, breng op smaak met zout.
    5. Voeg de pasta toe aan de saus en roer tot alles bedekt is. Serveer met de extra geraspte kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren