Pittige gerookte worst met pasta

    Pittige gerookte worst met pasta

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ik heb dit recept op een dag gemaakt en het was zo lekker dat ik het besloot te delen met anderen

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 gerookte worst
    • 1 grote ui
    • 7 champignons
    • 2 groene pepers
    • 25 gr bloem
    • 300 ml melk
    • 25 gr boter
    • 1/2 theelepel mosterd
    • 25 gr kaas
    • 2 eetlepels olijfolie
    • snufje zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Snijd de worst en ui in dobbelstenen; snijd vervolgens de champignons, snijd de pepers in kleine stukjes en rasp de kaas.
    2. Doe de pasta in een grote pan met gezouten kokend water; kook gedurende 10/15 minuten of totdat hij al dente is
    3. Terwijl de pasta kookt, doe je de olijfolie in een pan en bak je de ui tot deze zacht is, vervolgens voeg je de worst en champignons toe en bak nog eens 5 minuten, zet de pan vervolgens met de deksel erop op een laag vuur.
    4. Voor de kaassaus smelt je de boter in een steelpan en voeg je bloem toe om een roux te vormen, bak de bloem 2 minuten, voeg langzaam de melk toe onder voortdurend roeren. Zodra de saus is ingedikt laat je hem sudderen gedurende 5 minuten en haal het dan van het vuur; voeg kaassaus en mosterd en zout naar smaak toe en zet terug op laag vuur.
    5. Giet de pasta af, doe terug in de pan en voeg de champignons, worst, pepers en ui toe, meng dit goed, voeg dan de kaas saus toe. Serveer in kommen met geraspte kaas erbovenop.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren