Pizza met bladerdeeg

    Pizza met bladerdeeg

    1keer bewaard
    25min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Een snelle en makkelijke pizza met bladerdeeg als bodem. Ik heb er mozarella, paprika en chorizo opgedaan, maar je kan je eigen favoriete ingrediënten gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1/2 verpakking kant-en-klaar bladerdeeg
    • 2 theelepels tomatenpuree
    • plakjes chorizo, in blokjes
    • 1/2 mozarella bol, in plakjes
    • snufje gedroogde oregano
    • handvol plakjes geroosterde rode paprika (ik heb uit een pot gebruikt)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit tot een rechthoek van 1 cm dik. Bewaar eventueel overgebleven deeg in de vriezer. Snijd de rechthoek door midden zodat je twee pizza's hebt. Leg ze op de bakplaat.
    2. Snijd een beetje in het deeg om een rand te creëren. Smeer een theelepel tomatenpuree op iedere pizza. Doe de kaas en de overige ingrediënten erop.
    3. Bak ongeveer 20 minuten in de oven tot het deeg een beetje gerezen is en goudbruin. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren