Roergebakken varkensvlees met pindasaus en groente

    Roergebakken varkensvlees met pindasaus en groente

    5keer bewaard
    17min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een supersnel en gezond doordeweeks roerbakgerecht met varkensvlees, groente, satésaus en sojasaus.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 handenvol dun gesneden varkenshaas
    • 1 rode paprika, gesneden
    • 1 rode ui, gesneden in achten
    • ca. 10 sperziebonen, in stukken gesneden
    • 2 volle eetlepels satésaus
    • goede scheut sojasaus
    • 1 eetlepel olie om in te bakken
    • 1/4 kopje water
    • 2 pakjes 2 min. noedels
    • basilicumblaadjes om te garneren (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:17min 

    1. Breek de noedels in vieren (zo is het beter te eten) en maak ze volgens de instructies klaar, ofwel in de magnetron ofwel door ze te koken.
    2. Verhit ondertussen een wok en voeg de olie toe. Voeg de groenten toe en roerbak ongeveer 5 minuten, voeg wat van het water toe om kleven te voorkomen en om een beetje stoom te genereren. Voeg het vlees toe en roerbak tot het varkensvlees gaar is.
    3. Giet de noedels af. Voeg de satésaus toe en roerbak een paar minuten tot alles gecombineerd is en goed warm is. Voeg de noedels toe en meng goed gedurende nog een paar minuten.
    4. Serveer met een flinke scheut sojasaus en garneer met basilicum.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren