Romige puree van knolselderij en aardappel

    Romige puree van knolselderij en aardappel

    6keer bewaard
    40min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Deze puree kan worden geserveerd met vlees, vis, Sint-jakobsschelpen... hij is heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 250 gr aardappelen
    • 400 gr knolselderij
    • 250 ml (koffie)room
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Breng gezouten water in een grote pan aan de kook.
    2. Schil en snijd de aardappelen en knolselderij.
    3. Voeg de aardappelen en knolselderij toe aan het kokend water en kook ongeveer 30 minuten tot alles zacht is.
    4. Giet goed af, pureer en roer de room erdoor.
    5. Breng op smaak met zout en peper en serveer!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren