Ribjes van de barbecue

    Ribjes van de barbecue

    6keer bewaard
    3uur10min


    454 personen hebben dit gemaakt

    Lekkere, dubbelgebakken ribjes van de barbecue met uw favoriete barbecuesaus.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 10 dikke varkensribben
    • 2 theelepels knoflook, fijngesneden
    • 1 citroen, in dunne schijven
    • 500 ml barbecuesaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. De oven voorverwarmen op 120°C/gasstand 1/2.
    2. De ribjes enkellaags over een ondiepe ovenschaal verdelen. Naar smaak zout erover strooien. Knoflook over het vlees verspreiden en de schijven citroen erop leggen. 2 uur in de voorverwarmde oven bakken tot de ribjes gaar zijn. Vet en vocht afgieten en barbecuesaus over de ribjes schenken. Terugzetten in de oven en nogmaals een uur bakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren