Rum en walnoot truffels

    Rum en walnoot truffels

    2keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit zijn fantastische chocolade truffels voor Kerstmis. Ze zijn rijk, gevuld met chocolade en noten en hebben een heerlijk rum aroma. Serveer na het diner of op elk gewenst moment van de dag. Ze zijn ook geschikt als cadeau.

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 250 gr pure chocolade
    • 125 ml room
    • 100 gr gehakte walnoten
    • 475 ml rum
    • 50 gr chocolade hagelslag of geraspte chocolade

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breek de chocolade in kleine stukjes.
    2. Verwarm de room tot hij bijna kookt. Voeg de chocolade toe en roer tot een glad en klont-vrij geheel.
    3. Roer de noten en rum erdoor. Zet in de koelkast tot de chocolade wat steviger is maar nog niet stijf. Maak met behulp van natte handen kleine ballen. Rol door de chocolade hagelslag.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren