Rundvlees enchilada

    Rundvlees enchilada

    3keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk Mexicaans gerecht, geweldig voor wanneer je gasten krijgt!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr rundergehakt
    • 1 ui, fijngehakt
    • 1 teentje knoflook, gehakt
    • 1 blik tomaten, in stukjes
    • 3 eetlepels tomatenpuree
    • 1/2 theelepel gedroogde oregano
    • 1/2 theelepel gemalen komijn
    • 1/2 theelepel chilipoeder (of 1 theelepel als je van pittig houdt)
    • 8 bloem tortilla 's
    • 55 gr kaas, geraspt
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Bak het gehakt met de ui bruin.
    2. Voeg de knoflook toe en bak gedurende 1 minuut, voeg vervolgens de tomaten, tomatenpuree, oregano, en komijn toe en breng op smaak met zout.
    3. Voeg de chilipoeder toe, en laat gedurende 15 minuten sudderen.
    4. Verspreid een beetje gehakt in het midden van elke tortilla, rol op en leg ze in een ovenschaal. Bedek met de geraspte kaas en bak gedurende 10 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren