Rundvlees met tomaat en champignons

    Rundvlees met tomaat en champignons

    1keer bewaard
    2uur15min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Er gaat niets boven een eenvoudige rundvlees stoofschotel. Het smaakt de volgende dag nog beter.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 grote uien, in kleine stukjes gesneden
    • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 kg biefstuk, in blokjes
    • 1,5 kg verse tomaten, in vieren gesneden
    • 100 ml tomatenpuree
    • 500 gr witte champignons, gewassen en gesneden
    • 300 ml groentebouillon

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur15min 

    1. Doe de uien, knoflook en olijfolie in een grote gietijzeren braadpan.
    2. Voeg het rundvlees toe en bak dit op hoog vuur bruin.
    3. Verlaag het vuur naar medium, voeg dan de tomatenpuree en tomaten toe en de kook 5 minuten. Voeg de champignons en de bouillon toe.
    4. Zet de deksel erop en laat ongeveer 2 uur sudderen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren