Salade met Sint-jakobsschelpen en sinaasappel

    Salade met Sint-jakobsschelpen en sinaasappel

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    In de pan gebakken Sint-jakobsschelpen met knapperige sla en sinaasappelschijfjes. Perfect als slank voorgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 6 Sint-jakobsschelpen
    • 60 gr sla
    • 50 gr cashewnoten
    • 1 sinaasappel, in partjes
    • versgemalen peper
    • vers gemalen roze peper of cayennepeper (optioneel)
    • klontje boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Verdeel de sla over de borden, voeg de sinaasappelpartjes toe en strooi de cashewnoten erover.
    2. Bak de Sint-jakobsschelpen één minuut per kant in een koekenpan met wat boter op hoog vuur, haal van het vuur en blus de pan met wat sinaasappelsap.
    3. Leg op elk bord een Sint-jakobsschelp en giet er wat van de sinaasappelboter over.
    4. Bestrooi met vers gemalen peper en het resterende sinaasappelsap.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren